Ja çfarë sëmundjesh mund të zbuloni vetëm nga gjatësia e gishtave

Kliko per me shume info

Një studim i fundit Australian ka treguar se njerëzit që kanë gishtin e unazës ose ë saktë gishtin e katërt të dorës më të gjatë sesa gishti I mesëm ose gishti I tretë, ato janë më të prirur të vuajnë nga Osteoroporoza.

Ndërsa në një studim të Univeristetit të Shkencës në Norvegji është zbuluar se nëse ju keni gishtin e dytë më të vogël se të tjerët, atëherë keni mundësi të vuani nga autizmi.

Gjatësia e gishtave, sipas studiuesve, përcaktohet nga mjedisi në të cilin fetusi rritet dhe veçanërisht ekspozimi ndaj niveleve të testosteronit.

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.