I dolën letrat si Sigurims i Shtetit, PS përjashton nga gara Kozma Janon

Kliko per me shume info

Juristi Kozma Jano nuk është më kandidat për në organet e drejtësisë. Ne mbledhjen e sotme te Komisionit te Ligjeve, kreu socialist Ulsi Manja ka propozuar qe Jano te mos jete me pjese e shortit për ne KLP.

Jano u perzgjodh ne peseshen e pare te shortit, nderkohe qe ne shortin e dyte, pas rrezimit nga Kuvendi, emri i tij nuk doli nga goglat fituese.

Kliko per me shume info

Ne raundin e trete dhe te fundit, komisioni ka vendosur ta skualifikoje fare nga gara.

Emrat e kandidateve per ne KLP dhe KLGJ jane ne procesin final, edhe nese nuk votohen ne Parlament me shumice votash, ata miratohen automatikisht.

Më herët PD e publikoi një dokument sipas te cilit, Jano ka qenë spiun i Sigurimit të Shtetit me pseudonimin “Telefoni”.

Autoriteti i Dosjeve ka rifilluar verifikimin per Kozma Janon dhe vete kandidati ka kerkuar te verifikohet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.