Familja me 13 djem që ende po lufton për një vajzë

Kliko per me shume info

Jay Schwandt dhe gruaja e tij, Kateri, kanë 13 djem dhe ata shpresojnë që fëmija i tyre i 14-të të jetë një vajzë.

Babai i 13 djemve Jay Schwandt tha: “Do të isha i lumtur vërtet me një vajzë”.

Kliko per me shume info

E pyetur për familjen e madhe që ka, Kateri u shpreh:”Ka shumë aktivitet, shumë trazira, shumë kaos, por ka edhe shumë dashuri”.

Sa për nëse do të ketë një fëmijë Nr. 15. Jay Schëandt tha: “Ju kurrë mos thoni kurrë”.

Ata thanë se një fëmijë tjetër në familjen e tyrë nuk sjell ndryshim të madh logjistik apo financiar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.