Çanit i zënë fronin, i marrin audiencën një grup fëmijësh

Kliko per me shume info

Padyshim që kjo e premte nuk ka qenë shumë me fat për Arjan Canin.

Ai gjithmonë ka qenë mbreti i audiencës por këtë herë ja ka marrë fronin një grup fëmijësh.

Kliko per me shume info

Rendin e gjërave e kanë prishur një grup fëmijësh të talentuar, të grumbulluar nën logon ‘Voice kids’ në televizionin Top Channel.

Të përplasur në të njëjtën fashë orare, që përbën prime time-in televiziv, mes ‘Zonë e lirë’ dhe ‘Voice kids’, të dyja të formatit argëtues, nuk ka patur betejë.

Spektakli i Top Channel, që në fillim, ka siguruar dominancë dhe e ka ruajtur deri në mbyllje.

Matjet e audiencës për katër televizonet kombëtare TVSH, Top Channel, Klan dhe Vizion Plus bëhen nga Abacus Research dhe publikohen çdo ditë nga Politiko.al.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.