Bushati takim me studentët, si Rama me naftëtarët, virtualisht

Edhe ministri i jashtem Ditmir Bushati në video kenference me studentët. Duket se frika e përballjes direkt për problemin që do të dusktohej siç ishte marrëveshja me Greqinë e ka detyruar edhe ministrin e jashtem që të bëjë të njëjten gje që beri Edi Rma ma naftëtarët e Fierit dhe Ballshit. Kjo është një mënyrë më ë mirë për ti barë ballë dhe bisht problemtikeve shqtësuese.

LEXO EDHE:  Zyrtari i rëndësishëm belg në kafe me zv.ministren shqiptare, diskutojnë për azilkërkuesit

Gjatë një takimi të tillë virtual Ministri i jashtëm tha se Shqipëria do të jetë më e fituar nga marrëveshja e vitit 2009 me Greqinë për çështjen e detit duke mos dhënë detaje ne lidhje me marërveshjem që pritet të diskutohet apo miratohet nëes tashme kanë mbaruar diskutimet.

Kliko per me shume info

 

 

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here