Bileta për Real-PSG, arrin deri 24 mijë euro!

Kliko per me shume info

Fakti që ndeshja Real Madrid-PSG do të “paralizojë” botën më datë 14 shkurt, ora 20:45, çmenduria ka vazhduar me biletat. Për publikun e përgjithshëm ato u shitën në vetëm 37 minuta.

Nuk ka më bileta për në “Santiago Bernabéu”, që do të jetë tërësisht i ezauruar për të parën herë në Ligën e Kamionëve për këtë sezon.

Kliko per me shume info

Dhe në portalet e rishitjes, si “Stubhub”, çmimet për një hyrje në “Santiago Bernabeu” variojnë nga 300 euros … deri në 24,000! Madje edhe vetë Real Madrid u desh të ndërhyjë për këtë çështje.

Për të penguar rishitjen e biletave në tregun e zi, biletat nuk do të pranohen të printuara, por vetëm në versionin online nga telefoni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.