Angelina Jolie vizitë në Nato për dhunën ndaj grave

Kliko per me shume info

Impjenjimi i saj social dhe bukuria e pamohueshme janë dy elementë të cilët shkojnë shumë së bashku.

Bëhet fjalë për Angelina Jolie, e dërguara speciale e Kombeve të Bshkuara për refugjatët, e cila ka zhvilluar një vizitë në NATO, Bruksel, dhe ka takuar Jens Stoltenberg, Sekretarin e Përgjithshëm të Aleancës.
E veshur e gjitha me të zeza, mjaft e rafinuar dhe elegante, aktorja ka biseduar për dhunën tek gratë duke drejtuar gishtin kundër pandëshkueshmërisë së krimeve të dhunës seksuale, e veçanërisht atyre të luftës.

Kliko per me shume info

Jolie, e cila ka punuar me OKB që nga viti 2001, u emërua si e dërguar speciale për Komisionerin e Lartë të Kombeve të Bashkuara për Refugjatët në vitin 2012.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.