Ambasadori Lu studentëve: Gatuaja embëlsira që në mëngjes

Kliko per me shume info

Gjatë një eventi të organizuar sot në Tiranë me studentë të arsimit profesional Ambasadori i SHBA në vendin tonë, Donald Lu, duke vlerësuar këtë metodë arsimi ka treguar një eksperiencë të tijën përsonale. “Kur isha në shkollë, çohesha çdo mëngjes në orën 5. Mësoja si të bëja buke, biskota, tortë, dhe ëmbëlsira. Ishte një punë e mrekullueshme pasi dyqani i bukës mbante erën e mrekullueshme të ëmbëlsirave. Jam i bindur se ju keni ndjekur kurse gatim nga ekspertë, të tjerë kanë mësuar rreth menaxhimit të bizneseve turistike”, rrëfeu ambasadori Lu.

Keteprononcim ai e beri gjatë eventit të organizuar sot në kryeqytet, me temë “People first” – programi i ceremonisë së certifikimit të studentëve të hoteleri-turizmit”.

Kliko per me shume info

Ambasadori amerikan në vendin tonë ftoi të rinjtë që të ndjekin arsimin profesional dhe të përshtaten me tregun e punës.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.