Ambasada e SHBA bën njoftimin e rëndësishëm për vizat, ja ç’thotë

Kliko per me shume info

Ambasada Amerikane në Tiranë ka bërë një njoftim të rëndësishëm mëngjesin e sotëm për të gjithë qytetarët shqiptarë që janë të interesuar apo në pritje të vizave emigruese për SHBA.

Përmes një mesazhi në faqen e saj zyrtare në ‘Facebook’, Ambasada njofton se intervistat e vizave imigruese caktohen nga Qendra Kombëtare e Vizave në Shtetet e Bashkuara.

Kliko per me shume info

Nga ana tjetër ambasada sqaron se për kategori të tjera vizash- si në rastin e fëmijëve të martuar dhe vëllezërit e motrat – aplikantët duhet të presin me vite përpara se çështjes së tyre t’i vijë radha për intervistë.

NJOFTIMI I AMBASADËS

Sa ditë të këndshme pata unë e Kenny në Lezhë! Lexoni më poshtë rreth bisedës tonë atje: Intervistat e vizave imigruese caktohen nga Qendra Kombëtare e Vizave në Shtetet e Bashkuara. Për disa kategori vizash – fëmijët e martuar dhe vëllezërit e motrat – aplikantët duhet të presin me vite përpara se çështjes së tyre t’i vijë radha për intervistë. Për të kuptuar se sa kohë do t’ju duhet të prisni, lutemi të shqyrtoni buletinin e vizave këtu: https://go.usa.gov/xn7Zs #PyetAnë

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.