Aktorja flet për personazhin e preferuar të shqiptarëve: Në jetë sillem si Bukra

Kliko per me shume info

Personazhi i Bukrës në Portokalli padyshim qw pwlqehet shumw nga publiku.

Albana Perhati, aktorja që luan rolin e Bukrës, ishte sot e ftuar në “Pasdite në Top Channel”, së bashku me Xhemi Shehun dhe Ledio Lakon.

Kliko per me shume info

Mes shumë personazheve që ka sjellë në Portokalli gjatë viteve, Albana zgjedh pikërisht Bukrën si personazhin e saj më të spikatur.

Gjithashtu, edhe për vetë Albanën, Bukra është dominuese, ndodnjëherë edhe në përditshmërinë e saj: “Bukra më pëlqen më shumë. E shijoj kaq shumë atë personazh, saqë kam filluar të flas ndonjëherë si ajo.

Më shpëton ndonjëher녔 – rrëfen aktorja me të qeshur pas pyetjes cilin personazh pëlqen më shumë nga rolet e saj. “Larg qoftë”, – shton, nëse do të sillej si Bukra, por gjithsesi mbetet një prej personazheve më të dashur të Portokallisw.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.