Ajo që mban në gojë ky qen, i bëri të gjithë të qajnë

Kliko per me shume info

Shpesh në rrugë shohim qentë të lënë pas dore derisa kontrollojnë kontejnerët dhe qeset për të gjetur ushqim.

Por e njëjta nuk është me qenin të cilin po e shihni në fotografi. Ai në gojë është duke mbajtur një qese në të cilën të gjithë do të supozonin se ka ushqim, por nuk është ashtu.

Kliko per me shume info

Qeni në fotografi ka qenë miku i pandashëm i një gruaje që nuk kishte shtëpi, derisa edhe qeni ishte i tillë dhe së bashku kaluan kohë për vite të tëra.

Pasi qeni u adoptua nga një familje, ai nuk e harroi asnjëherë pronaren e vjetër. Çdo mbrëmje në orën nëntë qeni merr ushqimin nga shtëpia e tij dhe i dërgon gruas.

Kur njerëzit kanë marrë vesh të vërtetën, janë mahnitur dhe kanë qarë nga habia se si mund të jetë kaq e dashur me njeriun një kafshë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.