Si një selfie midis dy koreve shpëtoi frymën olimpike

Kliko per me shume info

Ishte Lee Eun Ju e Koresë së Jugut dhe Hong Un Jong e Koresë së Veriut, ndërsa qëndronin së bashku për të bërë një selfie ndërsa po përgatiteshin për të konkurruar në aktivitetin e kualifikimit për gjimnastikë të grave.

Për pak minuta vajza folën dhe qeshën së bashku dhe hodhën poshtë grindjen e hidhur midis kombeve të tyre.

Kliko per me shume info

Fotografitë zbulojnë optimizmin e vajzave ndërsa 17-vjeçarja Lee e Koresë së Jugut, bën një fitore me gishtërinj në formën e “V” dhe mban telefonin e saj.

Ajo dhe Hong janë gati të konkurrojnë intensivisht.

Të dy vendet e tyre janë të forta në sport dhe të dy kanë prodhuar shumë gjimnastë të klasit botëror.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.