Shërbimi i ushqimit në dru sjell papastërti, gjobitet restoranti

Kliko per me shume info

Ibrahim’s Grill dhe Steak House në rrugën ‘Warmick’ në Birmingham janë dy restorantet e gjobitura.

Restoranti mori një vitiztë nga Departamenti i Mjedisit të Këshillit Bashkiak të Birminghamit për të vlerësuar nivelet e higjienës së institucionit.

Kjo erdhi pasi 14 persona u helmuan pas ngrënies në këtë restorant.

Kliko per me shume info

Gjithashtu Agjencia për Standardet e Ushqimit kanë thënë se dërrasat prej druri është e papastër dhe sjell shumë bakterie përmes ushqimit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.