E emëroi Arta Marku, Dritan Rreshka “shkund” Prokurorinë e Tiranës. Ja lëvizjet

Kliko per me shume info

Prokurori i ri i Tiranës, Dritan Rreshka, i emëruar pak ditë më parë nga kryeprokurorja e përkohshme, Arta Marku, firmos ndryshimet e para në organin e akuzës.

Rreshka ka bërë disa ndryshime në prokurorinë e kryeqytetit. Konkretisht, Kaso Biberi është komanduar shef i ekzekutimeve të vendimeve penale, Valentin Preci dhe Kaso Biberi komandohen shefa seksioni.

Kliko per me shume info

Valentin Preci komandohet konkretisht shef i seksionit kundër pronës, ndërsa Kaso Biberi komandohet shef i ekzekutimeve të vendimeve penale.

Po ashtu, Gjergji Tako nga ekzekutimet kalon në prokurorë të thjeshtë, ndërsa Arben Nela e Erion Pano vazhdojnë të mbajnë postin e zv/prokurorit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.