Pas robotëve të seksit tani vijnë dhe striptistet robotë në Las Vegas

Kliko per me shume info

Pas robotëve “partnerë” meshkuj dhe femra në konventën më të madhe të teknologjisë që mbahet në Las Vegas nuk kanë munguar as robotët striptistë.

“Më duhen para për bateri”, ose “Më ndihmoni për të studiuar për teknologji” ishin disa nga mesazhet në koshat e bakshisheve. Një lëvizje mjaft e zgjuar marketingu.

Kliko per me shume info

Por jo të gjithë të pranishmit ishin të mahnitur.

“Kam parë robotë të bëjnë lëvizje shumë më të vështira se këto”, thotë njëri prej pjesmarrësve.

Dhe ndoshta me standartet e teknologjisë të ditëve të sotme ka të drejtë. Ato janë ndërtuar me pjesë manekinësh, metale të vjetra dhe kamera rrugësh.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.