Nga 2013-ta në 2017-ën, Artan Hoxha tregon se si ka ndryshuar çmimi i drogës në Shqipëri

0

Gazetari i njohur investigativ, Artan Hoxha ka publikuar një vëzhgim të emisionit “Java” në RTSH lidhur me çmimin e kanabisit në vend.

Duke folur për këtë çështje Artan Hoxha ka treguar se nga viti 2013-të deri në vitin 2015-të ka pasur një rritje të çmimit të kanabisit.
Ndërsa nga viti 2016-të deri më sot çmimi i kanabisit është ulur ndjeshëm.

Kliko per me shume info

Sipas gazetarit, Lorenc Vangjelit kjo lloj lëvizje e çmimit të drogës tregon dhe për sasinë e drogës që ka qarkulluar në këto kohë.

Sipas tij kur çmimi i drogës rritet do të thotë se në treg qarkullon më pak lëndë narkotike, ndërsa kur ulet do të thotë se tregu është i mbushur me drogë.

Në vitin 2015-të çmimi i një kilogrami kanabis ka arritur maksimumin me 800 euro, teksa në vitin 2017-të është shitur vetëm me 70 euro kilogrami.

Më poshtë tebela e çmimeve të drogës nga viti 2013-të deri në vitin 2017-të:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.