“Mendoj për femrat teksa bëj seks me bashkëshortin”/Si t’ia them atij?

Kliko per me shume info

Një tjetër histori e pazakontë është publikuar nga tabloidi “The Sun” në rubrikën “E dashur Deidre”.

Gruaja shkruan:

Kliko per me shume info

Unë jam një grua e martuar, por fantazoj për gratë e tjera gjatë gjithë kohës.

Ne jetojmë veçmas, sepse burri im punon jashtë vendit me periudha tre mujore Kam kaluar kohën time duke u masturbuar duke shikuar videot dhe imazhet e grave.

Shoqet e mia komentojnë për meshkujt e nxehtë, aktorët dhe futbollistët, por unë nuk jam e interesuar. Nuk i shoh ata seksi apo tërheqës.

Por lista e grave që gjej tërheqësee është aq e gjatë sa krahu im.

Kam pasur një flirt me një vajzë në të njëzetat.

Kur burri im vjen në shtëpi, jeta jonë seksuale është e tillë, sa unë tërë kohën jam duke imagjinuar se po bëj seksme një grua.

Duhet të shikoj pornografinë lezbike për të ardhur në humor.

Unë kurrë nuk do të tradhëtoj pavarësisht se jam e vetmuar dhe e pakënaqur, dhe unë nuk i kam pasur këto mendime gjatë gjithë jetës sime.

Unë jam 42 vjeç. Unë dëshiroj të jem në një marrëdhënie me një grua dhe jo vetëm për seks.

DEIDRE përgjigjet:
Unë e kuptoj presionin, por është e trishtuar që, duke ditur seksualitetin tuaj, shkuat dhe u martuat me një burrë që kurrë nuk mund ta doni në mënyrë seksuale dhe jani kaq e pakënaqur.

A është koha të jesh e ndershme me veten dhe me burrin tënd dhe të marrësh disa vendime të guximshme për të ardhmen e martesës tënde?

Filloni duke folur për atë me dike që do të kuptojë dhe mund të ofrojë mbështetje./lajmifundit.al

Burimi:https://www.thesun.co.uk/dear-deidre/5336312/i-think-about-women-when-im-having-sex-with-my-husband/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.