Mahnitëse! Violinisti shqiptar performon te Statuja e Lirisë në Brazil

Kliko per me shume info

Projekti i ri që është realizuar nga violinisti shqiptar, Olen Çezari do të kthejë sytë e botës edhe nga Shqipëria.
Violinisti shqiptar ka performuar me violinë në statujën e Krishtit në Brazil.

“Është një dhomë e vogël që ekziston, “Dashuria e pastër si dashuria e një nëne për fëmijën e saj që e ndjek atë duke eksploruara botën hap pas hapi dhe ditë pas ditë”, shkruan Oleni teksa ka postuar videon mbreslenese.

Kliko per me shume info

Olen Cesari – Ave Maria in Rio

Ave Maria in Rio is a journey in to a spiritual and introspective hidden place of our heart.A small room that we have forgotten that even exist “the pure love” Pure like the love of a mother to her child that follows her, exploring the world step by step and day by day Love is the reason why we do things and in this clip the little girl is finding an other kind of love beside the one for her mother.This journey is the pilgrimage towards the Cristo Redentor with the music that they are listening coming from the arm of Christ The vision of faith and hope in music. Embracing us all

Posted by Olen Cesari on Freitag, 12. Januar 2018

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.