Lu takim me studentët: Garantoj mbështetjen për fuqizimin e grave

Kliko per me shume info

Në një takim me studentët e Universitetit “Aleksandër Xhuvani” në Elbasan, ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Lu, i ka siguruar ata që do të jetë një mbaështetës i madh i grave në mënyrë që të jenë të barabatë me burrat në udhëheqje dhe përgjegjësi.

“Si një bashkëshort dhe një baba, unë jam një mbështetës i madh i fuqizimit të grave. Shpresoj që të gjithë ju të jetoni në një shoqëri në të cilën burrat dhe gratë janë të barabartë në udhëheqje dhe përgjegjësi.”

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.