“Jam martuar herët, por jam bërë pishman! Tani fantazoj femra të tjera dhe xhelozoj shokët beqarë”

Kliko per me shume info

Martesa është një vendim shumë i rëndësishëm dhe duhet marrë kur një çift është i gatshëm, pasi në të kundërt, pasojat në çift janë të rënda. Kështu është dhe kjo histori që vjen nga “The Sun”, në rubrikën “E Dashur Deidre”

Burri shkruan:

Kliko per me shume info

Kam një partnere dhe dy djem të shkëlqyeshëm me të, por nuk mund të ndaloj së kërkuari diku tjetër. Kohët e fundit jam bashkuar në një vend takimi në internet.

Jam 28 vjeç dhe partnerja ime është 26. Djemtë tanë janë pesë dhe tre vjeç dhe unë i adhuroj ata. Problemi është se unë ndihem si një burrë i martuar, kur të gjithë shokët e mi janë beqarë dhe nëpër party.

Ndoshta unë u sistemova shumë herët? Nëse partnerja ime zbulon se çfarë jam duken bërë, asaj do ti thyeht zemra, por unë jam vazhdimisht duke fantazuar për të pasur një tjetër.

Unë jam duke shpresuar për një gjë të re në jetë. Ndihem i entuziazmuar por i frikësuar në të njëjtën kohë. Koha e familjes është e shkëlqyer dhe unë dua të bëj gjëra me partneren time, por kam nevojë për diçka të re.

DEIDRE përgjigjet:

Mos e nënvlerësoni dëmin e qëndrueshëm që mund t’i bëni familjes suaj.

Mendoni me kujdes për atë që keni për të humbur dhe për të mos krahasuar veten me bashkëshortet tuaj./lajmifundit.al

Burimi:https://www.thesun.co.uk/dear-deidre/5382033/i-worry-i-settled-down-too-early-with-my-partner-so-ive-joined-a-dating-site/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.