Kush janë drejtorët e rinj të burgjeve? Shpallet lista me 24 kandidatët fitues (Emrat)

Kliko per me shume info

Në vijim të njoftimit në faqen zyrtare të Ministrisë së Drejtësisë, mbi zhvillimin e konkursit të hapur për pozicionin e Drejtuesit në Institucionet e Ekzekutimit të Vendimeve Penale, pas zhvillimit të testimit me shkrim dhe intervistës së strukturuar me gojë, Ministria e Drejtësisë ka shpallur listën me kandidatët fitues. /lajmifundit.al

Keta jane 24 drejtoret e rinj te burgjeve ne tegjithe vendin.

Kliko per me shume info

Nr. IEVP Emër Mbiemër

1 I.E.V.P.Fushë Krujë Agron Hysi
2 I.E.V.P.Sarandë Nasip Hoxha
3 I.E.V.P.Vlorë Ilir Aliaj
4 I.E.V.P.Tepelenë Redi Rama
5 I.E.V.P.Shkodër Gezim Selimi
6 I.E.V.P.Rrogozhinë Ibrahim Bejo
7 I.E.V.P.Peqin Emin Shpata
8 I.E.V.P.Lushnjë Judmir Shurdhi
9 I.E.V.P.Tropojë Flutura Vatoci
10 I.E.V.P.Kukës Seit Vucaj
11 I.E.V.P.Korçë Novruz Hoxha
12 I.E.V.P.Lezhë Shaban Hysa
13 I.E.V.P.Fier Arjan Hasani
14 I.E.V.P.Elbasan Andis Salla
15 I.E.V.P.Burrel Fatjon Kurti
16 I.E.V.P.Berat Hikmet Kellici
17 I.V.Krujë Abaz Lleshi
18 I.E.V.P.Durrës Qazim Hoxha
19 I.E.V.P.“A.Demi” Elona Demollari
20 I.E.V.P.“J.Misja” Maksim Hamiti
21 I.E.V.P.“M.Peza” Mithat Shimaj
22 I.M.Kavajë Njazi Deliu
23 I.E.V.P.Vaqar Petrit Myslymi
24 Spitali Burgjeve Apostol Luca

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.