“Dua të ndahem nga e dashura por kam frikë, ajo bëhet e dhunshme dhe më kërcënon”/ Rrëfehet burri

Kliko per me shume info

Unhappy teenage boy with girlfriend
Tabloidi “TheSun” ka publikuar në rubrikën “E dashur Deidre” një histori të një burri i cili nuk guxon të ndahet nga e dashura sepse ajo bëhet e dhunshme.

Burri shkruan:
Nëse unë guxoj të përmend ndarjen tek e dashura ime ajo bëhet e dhunshme dhe agresive ndaj meje.

Kliko per me shume info

Ajo kërcënon se do të shkatërrojë karrierën time nëse largohem dhe thotë se do të sigurohet që nuk të mos kem asnjë kontakt me ish-gruan time apo djalin tim.

Unë jam 37 vjeç, e dashura ime është 31 vjeçe dhe ne kemi qenë së bashku për pesë vjet, por ajo po e bën jetën time të mjerueshme, ndërkohë që vazhdimisht më thotë se askush nuk do të më dojë si ajo.

Ne duam gjëra të ndryshme.

Nuk mund të vazhdoj kështu.

Nuk më bën të lumtur.

DEIDRE përgjigjet:

E dashura juaj tingëllon shumë e paqëndrueshme dhe ju e keni konsumuar elasticitetin tuaj.

A është ajo një lloj personi, kërcënimet e të cilit ju duhet ti merrni seriozisht?

A ka ajo ato lloj lidhjesh? Nëse po, duhet të largoheni, por t’i raportoni kërcënimet e saj policisë.

Paralajmëroni ish-gruan tuaj se e dashura juaj mund të përpiqet të shkaktojë probleme.

Burimi:https://ëëë.thesun.co.uk/dear-deidre/5320957/dear-deidre-girlfriend-gets-abusive/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.