Vendimi i Donald Trump, ndizet Rripi i Gazës, por edhe Stambolli

Kliko per me shume info

Pas shpalljes së Donald Trump për njohjen e Jeruzalemit kryeqytet të Izraelit, në rrugët e Rafahut, në Rripin e Gazës, si dhe në pranë Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Stamboll kanë shpërthyer protestat.

Protestues të shumë në qytetin europiano-aziatik të Turqisë janë mbledhur para misionit diplomatik amerikan, pasi Trump theu politikën disa dekadëshe të mosnjohjes së Jeruzalemit si kryeqytet të Izraelit.

Kliko per me shume info

Edhe në rrugët e Rafahut, në Rripin e Gazës, me qindra e mijëra kanë dalë për të shprehur irritimin e tyre me vendimin e Trumpit, duke djegur portretet e tij, të kryeministrit izraelit Benjamin Netanyahu dhe flamuj të Izraelit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.