Qëndro beqare, derisa të gjesh këtë “djalin për shtëpi”

Dua një partner që të më shohë në sy dhe të më thotë: Kam pritur tërë jetën për të të takuar!

Dua një partner që nuk e ka problem që të thotë i pari “Të Dua”.

Kliko per me shume info

Që nuk ka frikë të thotë atë që ndjen dhe të më thotë se çfarë ka në mendje.

Dua një partner që mision në jetë të ketë të më bëjë të ndjehem e sigurtë. Një partner që të mbajë zemrën time në duar, e që të besojë që për të unë jam një nga dhuratat më të mëdha në botë.

Dua një partner që nuk ka frikë nga ëndrrat e mëdha, ndjenjat e mëdha e që ka dëshirë të jetojë dhe të dashurojë. Një partner që e di se pasioni nis para se të futesh në dhomën e gjumit dhe zgjat të gjithë ditën. Një partner që të penetrojë mendjen time.

Dua një partner që preferon të kalojë të premtet në mbrëmje në divan, me një libër ose muzikë relaksuese në sfond.

Një partner që e mban fjalën. Një partner që të më thotë që unë jam gjithçka ai ka nevojë. Dua një partner që beson tek unë dhe më shtyn të përmirësohem.

Një partner që arrin të më zhveshë me një shikim. Një partner që e di se pa lumturi nuk mund të qëndrojmë bashkë. Një partner që nuk ka frikë të qëndrojë vetëm.

Dua një partner që të më bëjë të ndjej se për aq kohë sa jemi bashkë mund të arrijmë çdo gjë në jetë.

Dua një partner që të më bëjë të ndihem sikur jam në shtëpi!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.