Inaugurimi i Megatek/ Dionis Teqja: Synimi ynë sa më pranë konsumutorit

Kliko per me shume info

Megatek ka sjellë risi të tjera në treg.

Përurimi një departamenti të ri me një siperfaqe prej 15 mijëra katrorë, që i ka ngjarë nje feste është prezantuar nga Ermal Mamaqi

Kliko per me shume info

Dionis Teqja, pronar i MEGATEK ka prezantuar edhe të rejat që sjell kompania që ai drejton.

Teqja shprehet se ky inaguurim i ambjenteve të reja dyfishon artikujt në MEGATEK.

“Ndryshe nga më parë ku MEGATEK tregëtonte 17 mijë produkte, me këtë përurim do të tregëtojmë 54 mijë artikuj, pra 2-fishi i artikujve që tregëtohej më parë. Fokusi I këtyre investimeve të reja këtyre është të jemi sëbashku më pranë konsumatorit, sepse nëpërmjet operimit në MEGATEK në blerjet online do të jetë e mundur që ju tju dorëzohen produktet në adresat dhe magazinat tuaja, për një orë e gjysmë në Tiranë, Durrës, Kavajë. Sigurisht që kosto e transportit është dy herë më lirë se tregu. Banka partnere kanë programuar që për këtë paketë të përgatisin një paketë kreditimi për të gjithë ju profesionistë që brenda një ore doni të mbyllni projektin tuaj dhe kjo është në disponim që nga data 2 janar”, ka deklaruar Teqja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.