Çfarë ndodh me ty pasi “të thyejnë” zemrën

Kliko per me shume info

Kur je dhënë e tëra në një histori dashurie, madje edhe kur ke anashkaluar jetën tënde, miqtë, interesat e tua (madje si shumë) për atë për të cilin të rrihte zemra, e kur ai person për të cilin ke dhënë kaq shumë zgjohet një mëngjes dhe thotë “Nuk të dua më”, zemra jote copëtohet.

Thyhet me të vërtetë e të mbledhësh copëzat duket e pamundur. E kur një zemër thyhet nuk kthehet më kurrë si më përpara.

Kliko per me shume info

E në këtë fazë ngre krye një instinkt primitiv, ai i mbijetesës që të shtyn të mos besosh më, të shohësh gjithçka si kërcënim, e të mbyllesh në vetvete.

Me thonj mbron ato mure që ke vendosur rreth zemrës tënde. Me familjarët, me miqtë dhe me një dashuri të re ti nuk je më e njëjta.

Mendja fiton ndaj zemrës dhe të pëshpërit në vesh: “Të kam thënë…”. “Nuk duhet t’u zësh besë…”!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.