Ambasada e SHBA jep një njoftim të rëndësishëm për emigrantët shqiptarë

Kliko per me shume info

Ambasada e SHBA-ve në Tiranë ka postuar në rrjetin social një njoftim të rëndësishën një lidhje me viktimat e dhunës në familje.

Të gjitha viktimat mund të marrin ndihmë nga SHBA pavarësisht statusit të tyre të emigrimit. Njoftmi në fjalë është në interes të atyre personave që po aplikojnë për visa teksa në Amerikë ndodhen të afërm të tyre apo edhe persona me të cilët emigrantët kërkojnë të lidhin martesë.

Kliko per me shume info

Për më tepër shkoni në linkun e dhënë nga SHBA për të kuptuar më shumë:

Në Shtetet e Bashkuara të gjitha viktimat e dhunës në familje, pavarësisht statusit të tyre të imigrimit, mund të kërkojnë dhe të marrin ndihmë. Për më shumë informacion ju lutem vizitoni: https://goo.gl/1wt3re

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.