Zëdhënësja serbe kërkesë UEFA-s: Të lejohet thirrja “Kosova është Serbi”

Kliko per me shume info

Zëdhënësja e Partizanit të Beogradit në takimin që ka patur me oficerët e UEFA-s ku të pranishëm kanë qenë edhe pjesëtarë nga mediat shqiptare ka bërë një kërkesë shumë të çuditshme.

Duke treguar për thirrjet që lejohen në stadium, ajo ka përfshirë edhe shprehjen aspak të pëlqyeshme për shqiptarët dhe njëkohësisht të palejueshme: “Kosova është Serbi”.

Kliko per me shume info

Kjo është kundërshtuar menjëherë nga përfaqësuesit e medias shqiptare që kanë gjetur edhe konfirmimin e oficerit të “EUFA-s”. Me këtë lëvizje edhe përfaqësuesit e Partizanit të Beogradit duket se e kanë të qartë se kjo thirrje nuk mund të shmanget.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.