Bie rrjeti WhatsApp, probleme në të gjithë botën

Kliko per me shume info

Rrjeti i komunikimit WhatsApp ka rënë për më shumë se një orë në të gjithë botën, duke bërë që përdoruesit të mos mund të komunikonin me njëri-tjetrin.

Problemet janë raportuar në fillim në Britani dhe më pas në të gjitha shtetet e tjera.

Kliko per me shume info

Pas ndërhyrjeve në të, thuhet se problemi është zgjidhur, megjithatë në SHBA përdoruesit vazhdojnë të ankohen se nuk arrijnë të shkëmbejnë mesazhe në rrejt.

Edhe në Shqipëri janë raportuar probleme, por në këto momenti rrjeti funksionon normalisht.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.