Shihni FOTOT/ Brenda shtëpisë luksoze të Habilajve në Babicë të Vlorës

Kliko per me shume info

Diten e djeshme policia e Vlorës, në bashkëpunim me prokurorinë sekuestruan disa prona të Habilajve, të cilët akuzohen për trafik nderkombetar droge, ndërkohë që ditë më parë kishin sekuestruar biznese dhe automjete të tyre.

‘Top Story’ ka arritur të hyjë në një prej banesave të Habiljave, në fshatin Babicë të Vlorës, nga ku ata kanë origjinën.

Kliko per me shume info

PASURITE E SEKUESTRUARA:
-Njësi Shërbimi me sipërfaqe 157 m2, ndodhur ne lagjen “28 Nëntori”, Vlorë, në pronësi të shoqërisë Turi&Mzb shpk dhe Florian Habilaj.
-Njësi shërbimi me sipërfaqe 136 m2, në lagjen “29 Nëntori”, Vlorë, në pronësi të shtetasit Florian Habilaj.
-Apartament banimi në Vlorë, në pronësi të shtetasit Artan Habilaj.
-Apartament banimi me sipërfaqe 69 m2, në lagjen “Uji i Ftohtë”, në pronësi të K.H..
-Apartament banimi me sipërfaqe 104.5 m2 në Vlorë, në pronësi të shtetasit F.M..
-Njësi shërbimi dhe banimi, me sipërfaqe 156 m2, në Vlorë, në pronësi te shtetasit Artan Habilaj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.