Vibratorët “spiunë” filmojnë përdoruesit, e pranon kompania

Kliko per me shume info

Një kompani e prodhimit të lodrave të seksit ka kërkuar falje pasi u zbulua se aksesorët e prodhuar filmonin përdoruesit.

Kliko per me shume info

Kompania Lovense ia vuri fajin një defekti në programin e vibratorëve, por përdoruesit zbuluan se aksesori regjistronte audio dhe e ruante atë në memorien lokale. Disa lodra të tjera seksi raportohet se kanë qenë të pajisura me kamera përgjimi.

Gjithashtu kopmania ka bërë me dije se pamjet e regjistruara nuk dërgohen në rrjet, por qëndrojnë në memorien e pajisjes dhe megjithëse nuk fshihen, mbivendosen sa herë aksesori ndizet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.