Vetmia është fati i këtyre tri shenjave

Kliko per me shume info

Me disa shenja është shumë e vështirë të mbani lidhjen.

Për këto tri shenja vetmia është sikur fati – madje edhe për shkak të karakterit të tyre të papërshtatshëm.

Kliko per me shume info

Demi

Demat mund të jenë të mrekullueshëm në lidhje, nuk janë egoistë dhe gjithnjë e më shumë do të bëjnë për personin që e duan, mirëpo mu në fillim të lidhjes shpesh bëjnë gabime të mëdha.

Gabimi i tyre është që tepër hapen dhe tepër japin, derisa lidhja praktikisht as që ka filluar. Për këtë shkak shpesh mund të shfrytëzohen, sepse nuk munden dhe nuk dinë që në kohën e duhur të njohin personin e vërtetë i cili i pëlqen.

Virgjëresha

Problemi me Virgjëreshat është që vazhdimisht analizojnë partnerin. Çdo lëvizjeje dhe fjale u japin kuptim të tepërt, ose edhe kuptimin i cili fare nuk e ka.

Pra, kanë talent të pabesueshëm që të krijojnë probleme nga situatat krejtësisht të parëndësishme.

Peshorja

Peshoret, siç edhe tregon emri i tyre, vazhdimisht diçka matin dhe kurrë nuk u përkushtohen në tërësi lidhjes në të cilën janë aktualisht.

Vazhdimisht sorollaten përreth dhe shikojnë se edhe çfarë po ofrohet në treg, ndërkaq ndërkohë lënë anash problemet të cilat u ndodhin në dashuri, sepse shpresojnë në diçka “të papritur”. Dhe kur ndodh e papritura, të zhgënjyera dalin nga lidhja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.