Vera Bekteshi: Arsyet që unë jam martuar që 20 vjeçe ka qenë jeta në Bllok, ishte ‘Big Brother

Kliko per me shume info

Shkrimtarja Vera Bekteshi ka folur për jetën në Bllok në kohën e komizmit, dhe ajo është shprehur se jeta atje ka qenë e kontrolluar në mënyrë maksimale.

Bekteshi ka treguar në emisionin ‘Opinion’ se një nga arsyet pse është martuar qe në moshën 20 vjeçare ka qenë pikërisht kjo: “Unë kam lindur në Bllok dhe jam rritur atje. Në Bllok jetohej mirë padyshim. Një nga arsyet që unë jam martuar që 20 vjeçe ka qenë jeta në Bllok, ishte ‘Big Brother’, e kontrolluar”, është shprehur Bekteshi.

Kliko per me shume info

Shkrimtarja ka folur edhe për personat që jetonin atje, ku ajo ishte e vetmja femër, “Djali i kryeministrit Vladimir Shehu, Spartak Ngjela, Agim Myftiu dhe unë e vetmja femër”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.