Vendimi i rëndësishëm i Ramush Haradinaj për datën 28 nëntor

Kliko per me shume info

Nuk kishte ndodhur më parë diçka e till për qytetarët e Kosovës, referuar festës së Pavarësisë të shtetit shqiptar. Një vendim tepëri rëndësishëm për qytetarët e Kosovës ka ardhur pak minuta më parë nga kryeministri Haradinaj i cili e deklaron 28 nëntorin si Dita e Shqiptarëve dhe ta shpalli atë si ditë pushimi.

Postimi i Haradinaj:

Kliko per me shume info

Duke u bazuar në Ligjin për festat zyrtare, kam vendosur që 28 nëntorin – si Dita e Shqiptarëve – ta shpalli ditë pushimi në territorin e Republikës së Kosovës, për t’i respektuar vlerat e trungut etnik shqiptar si dhe traditat e mira familjare e shoqërore.

Vendimi, që 28 Nëntori të jetë ditë pushimi, është i motivuar nga aspekti historik, tradicional dhe politik.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.