Ushtria e SHBA-së zbarkon në Ballkan, do kryejë stërvitje të përbashkëta me ushtrinë e Serbisë

Kliko per me shume info

Me kërkesë të qeverisë së Serbisë, një grup i pjesëtarëve të ushtrisë së Shteteve të Bashkuara, këtë javë do të marrin pjesë në ushtrimet ushtarake ajrore të përbashkëta me Serbinë.

Ushtrimi Shqiponja e Dyfishtë fillon pasnesër në aeroportin e Batajnicës në Beograd.

Kliko per me shume info

Ky ushtrim synon forcimin e raporteve ndërmjet Shteteve të Bashkuara dhe Serbisë dhe për të kontribuar në sigurinë rajonale, kanë thënë zyrtarë të Komandës Evropiane të ushtrisë amerikane. Rel

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.