U akuzuan për falsifikim dokumentash, kush janë 7 zyrtarët e arrestuar sot nga policia e Tiranës

Ditën e sotme policia e Tiranës ka bërë të mundur arrestimin e shtatë zyrtarëve të cilët akuzohen për falsifikim dokumentash.

Kliko per me shume info

Mësohet se Prokuroria e Kavajës i bëri kërkesë gjykatës për caktimin e masës së sigurimit “arrest me burg”, kërkesë e cila u pranua nga mga kjo e fundit.

Të arrestuarit janë:

Seid Cikalleshi, ish-kryeregjistrues i Hipotekës Kavajë
Dritan Kazazi, hartograf, ZVRPP, Kavajë
Andi Gjeci, jurist, ZVRPP, Kavajë
Fatos Kaja, ish-zyrtar i komunës Kryevidh, Kavajë (aktualisht, nënprefekt i qarkut Tiranë)
Ilir Kaja, zyrtar i Njësisë Administrative Kryevidh, Kavajë
Nezir Lecini, ish-shef i Zyrës së Kadastrës, Kavajë
Agron Xhelezi, ish-kryetar i Komisionit të Ndarjes së Tokave, Kavajë
Enver Duqi, ish-Drejtor i Administrimit dhe Mbrojtjes së Tokës, Kavajë
Gjithashtu, Prokuroria ka lëshuar urdhërat e ndalimit edhe për shtetasit:

Altin Çoba, drejtor i ALUIZNI-t, Kavajë

Behgjet Pjeci, ish-kryetar i komunës Kryevidh, Kavajë

Dashnor Çullaj, ish-zyrtar i komunës Kryevidh, Kavajë

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.