Studimi befasues, ja kur tradhtojnë femrat dhe meshkujt

Kliko per me shume info

Revista “The Journal of Sex Research” ka publikuar një studim të fundit lidhur me tradhtinë e femrave dhe meshkujve dhe rezultati është me të vërtetë befasues, sipas “JOQ”.

Sipas të dhënave, është kuptuar që femrat në lidhje shumëvjeçare më shumë tradhtojnë midis vitit të gjashtë dhe të dhjetë të martesës.

Kliko per me shume info

Për dallim nga ato, meshkujt tradhtojnë më vonë dhe zakonisht tradhtojnë pas vitit të njëmbëdhjetë të martesës. Hulumtimet janë bërë të dyja të ndara, nga ku janë pyetur gjithsej 432 persona.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.