Publikohet skena e fshirë nga filmi “Titanik”

Kliko per me shume info

Publikohet skena e censuruar e filmit historik “Titanik”.

Skena zbulon edhe më shumë dramë, teksa personazhi i traumatizuar i Kate Winslet, Rose ndeshet me një numër pasagjerësh të pikëlluar pas fundosjes së anijes.

Kliko per me shume info

Në klip, karakteri i Kate Winslet, Rose, shihet duke u shpëtuar nga rojet pas vdekjes së Jack dhe hipën në një anije shpëtimi, ku janë edhe një numër udhëtarësh të hidhëruar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.