Skena erotike në aeroplan, 48 vjeçarja dhe 28 vjeçari nuk përmbahen

Kliko per me shume info

Kryerja e marrëdhënieve seksuale, seksi oral nuk janë më një turp edhe në public. Ose të paktën për disa persona!

Një çift, pasagjerë të Deltas po përballen me akuza penale pasi thuhet se janë kapur duke pasur marrëdhënie seksuale gjatë fluturimit.

Kliko per me shume info

48 vjeçarja thuhet se është kapur gjatë aktit sa ajo ishte duke i bërë seks oral në burri 20 vjeçar më të ri se ajo, gjatë kohës që ata ishin në karriget e tyre në aeroplan

Pas uljes së aeroplanit, ata thuhet se janë ndaluar nga policia.
Emri i asnjërit prej tyre nuk është identifikuar, megjithatë ata tani po përballen me akuza të rënda nga FBI. Për shkak se takimi i pretenduar ndodhi në ajër, ai bie në juridiksionin e hetuesve federalë

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.