Skandal në Durrës/ Gjykata liron Kristian Preçin

Gjykata e Durrësit, ka vendosur sot lirimin e shtetasit Kristian Preçi dhe pushimin e çështjes.
Rasti i Preçit u bë publik nga emisioni investigativ “Boom”, duke përfshirë të gjitha hallkat e shtetit, që nga policia, prokuroria, gjykata.

Ai u arrestua në shtëpinë e tij pas një deklarate të një shtetaseje sipas së cilës ai i kishte vjedhur celularin. Preçi arrestohet, dhe madje në proçesverbal, megjithëse gjatë kontrollit nuk iu gjet asgjë dhe arrestimi u bë në gjumë, u shënua se ishte kapur në flagrancë. Emisioni investigative “Boom” është interesuar për rastin duke nxjerrë në dritë, mënyrat se si veprojnë dhe gati bashkëpunojnë hallkat e drejtësisë edhe për raste të tilla flagrante. Prokurori që pranonte se për shkak të vjedhjeve të shumta, bëhen edhe shembuj.

LEXO EDHE:  U përfol se e kërcënoi, Tahiri merr Ramën me të mira
Kliko per me shume info

Gjykata që vendoste ta linte në burg, pavarësisht se provat e gishtërinjve kishin rezultuar negative dhe madje telefoni I ishte gjetur dikujt tjetër. Policia që shoqëronte familjarët e verbër të Kristianit, pse kishin protestuar për vendimin karshi tij. I gjithë ky kalvar, I cili vazhdonte prej katër muajsh, mori fund sot me vendimin e Gjykatës së Durrësit që vendosi pushimin e çështjes dhe kthimin e Preçit në liri.

LEXO EDHE:  Dekanati dhe Rektorati shkelin ligjin, studentes nga Holanda i mohohet specializmi

Një e drejtë e kthyer në vend, por pas katër muajsh padrejtësie që normalisht duhet t’I venë në lëvizje gjithë strukturat e drejtësisë në linjë vertikale.

Kliko per me shume info

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here