Shtyhet seanca gjyqësore e Frrokut, avokatët e ish- deputetit kërkuan kohë

Kliko per me shume info

Shtyhet për dy javë, seanca gjyqësore e ish- deputetit Frroku.

Mësohet se shkak është bërë kërkesa e ish- deputetit. Ata kanë kërkuar kohë për t’u njohur me shtesën e apelimit që është bërë nga Prokuroria.

Kliko per me shume info

Vendimi i gjykatës së shkallës së parë është ankimuar në Gjykatën e Apelit ku Frroku pretendon pafajësi.

Ish- deputeti është dënuar nga Gjykata e Shkallës së Parë me 7 vjet e 6 muaj heqje lirie dhe 4 vjet mos ushtrim të funksioneve publike.
Seanca e radhës për Frrokun është caktuar në 15 nëntor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.