Rrëfimi/ “I dashuri solli shokun e tij në shtëpi, unë po kryej marrëdhënie seksuale me të”

Kliko per me shume info

Një 25-vjecare ka rrëfyer në rubrikën e psikologes së “The Sun” tradhtinë që po i bën të dashurit me shokun që ai solli për të jetuar përkohësisht në shtëpinë e tyre.

LETRA E VAJZES:

Kliko per me shume info

Unë kam kryer marrëdhënie seksuale me një djalë të ri i cili jeton përkohësisht në shtëpinë time dhe të dashurit tim.

Jam 25 vjeçe dhe i dashuri im është 26. Ne kemi qenë së bashku për dy vjet. Marrëdhënia jonë nuk është gjithmonë e mirë. Ne diskutojmë mjaft, por ne e duam njëri-tjetrin. Është si të them: “nuk mund të rri me të, por pa të nuk bëj dot”.

Ne kemi një mik të përbashkët që ka qëndruar me ne për një muaj pasi nuk kishte ku të rrinte në atë periudhë.

I dashurin im nuk e di se kemi qenë të lidhur së bashku rreth dy vjet e gjysmë më parë dhe kemi pasur ndjenja për njëri-tjetrin.

Gjatë qëndrimit në shtëpi me të, u afrova sërish dhe kështu nisëm të kishim marrëdhënie intime, që kanë vazhduar rregullisht sa herë që i dashuri im nuk ishte në shtëpi.

Edhe pse nisi e gjitha thjeshtë për seks, tani unë kam filluar të dua sërish por e di që ai është në një lidhje dhe nuk do ta lërë të dashurën e tij për mua.

Por nga ana tjetër unë nuk dua që të ndahem nga i dashuri im pasi ndihem mirë dhe e sigurt me të… jam shumë e ngatërruar nuk di çfarë të bëj.

Përgjigjja e psikologes:

Mos e vazhdoni më këtë lidhje të fshehtë me shokun e të dashurit tuaj. Partrneri jot mund t’ju zbulojë dhe më pas do ta keni punën pisk që të dy.

Nga ana tjetër edhe ai është në një lidhje kështu që më mirë mbylleni historinë tuaj dhe përqëndrohuni tek lidhjet tuaja përkatëse.se të papërfunduara me të. /The Sun/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.