Shkuan për azil, kthehen 218 shtetas shqiptarë

Kliko per me shume info

Ditën e sotme në aeroportin “Nënë Terëza” janë rikthyer në Shqipëri 218 shtetas shqiptarë që kishin tentuar për azil në vendet e Bashkimit Europian.

Në njoftimin e Policisë së Shtetit thuhet se një pjesë e tyre janë kthyer nga Gjermania dhe një pjesë tjetër nga Franca.

Kliko per me shume info

 

Më poshtë njoftimi i plotë i policisë:

Aeroporti “Nënë Tereza”

218 shtetas të rikthyer ditën e sotme nga vendet e BE-së, të cilët tentuan azil.

88 shtetas shqiptarë të deportuar nga Gjermania me avion të posaçëm, pasi kishin abuzuar me kërkesa për azil.

Ndërsa nga Franca janë kthyer me vullnetin e tyre, 130 shtetas shqiptarë.

Asnjë shans për të fituar azil në vendet e BE-së, mos shpërdoroni para dhe kohë!

Prononcimi i Drejtores së Departamentit të Kufirit dhe Migracionit, Aida Hajnaj.

Aeroporti "Nënë Tereza" Prononcimi i Drejtores së Departamentit të Kufirit dhe Migracionit, Aida Hajnaj.218 shtetas të rikthyer ditën e sotme nga vendet e BE-së, të cilët tentuan azil.88 shtetas shqiptarë të deportuar nga Gjermania me avion të posaçëm, pasi kishin abuzuar me kërkesa për azil. Ndërsa nga Franca janë kthyer me vullnetin e tyre, 130 shtetas shqiptarë.Asnjë shans për të fituar azil në vendet e BE-së, mos shpërdoroni para dhe kohë!

Posted by Policia e Shtetit on Mittwoch, 29. November 2017

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.