Shet virgjërinë për 3 milion dollarë, duhet të paguante shkollën

Kliko per me shume info

Giselle jeton në Amerikë dhe është një modele me kohë të pjesshme dhe një studente me kohë të pjesshme. Ajo shiti virgjërinë e saj në agjencinë më të famshme, Cinderella Escorts dhe tha se po përpiqej të mblidhte para për pagesat e shkollimit dhe për të udhëtuar.

Kliko per me shume info

“Unë kurrë nuk e kisha imagjinuar se oferta do të rritej kaq shumë dhe do të arrinte vlerën e 2.5 milionë eurove. Kjo është një ëndërr e vërtetë. Unë mendoj se tendenca për të shitur virgjërinë është një formë e emancipimit dhe unë jam e tronditur nga njerëzit që janë ‘kundër’ që një grua ta shesë atë!”

Giselle pretendon se shitja e virgjërisë kontribuon në një trend që po thyen ‘tabu’ rreth virgjërisë së grave. Ajo tha se të gjithë do ta konsideronin situatën nëse do tu ofroheshin 2.5 milionë euro për virgjërinë e tyre.

Giselle do të takohet me ofruesin e suksesshëm dhe mund ta anulojë në çdo kohë takimin nëse ajo nuk ndihet mirë me të

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.