Shenjat, si dallohet një femër që nuk ka kryer marrëdhënie për një kohë të gjatë

Kliko per me shume info

Kur është fjala për seksin, nuk ka asgjë më të keqe se të kalosh një kohë të gjatë pa pasur marrëdhënie intime.

Sigurisht, ka mënyra për t’u kujdesur për nevojat tuaja, por çdokush që ka pasur marrëdhënie seksuale e di që nuk është aspak e njëjta gjë. Megjithatë, mungesa e seksit jep disa sinjale…

Kliko per me shume info

Ja cilat janë 6 më kryesoret:

Vetëvlerësimi i ulët
Kur nuk keni kryer marrëdhënie seksuale për një kohë të gjatë, vetëvlerësimi juaj mund të marrë një goditje të madhe. Kjo është veçanërisht e vërtetë nëse kohët e fundit keni kaluar nëpër një periudhë ku keni pasur marrëdhënie seksuale në mënyrë të rregullt.

Harroni më shpesh
Mungesa e seksit mund të ndikojë në kujtesën tuaj dhe aftësinë tuaj për të kujtuar gjërat.

Mungesa e gjumit
Mungesa e gjumit është një tjetër shenjë e mungesës seksuale për femrat.

Sëmureni më shpesh
Kjo mund të tingëllojë e çmendur, por kur ka mungesë seksuale mund të rriten shanset për t’u sëmurur. Arsyeja është e lidhur me mungesën e gjumit… Kur nuk fle mirë, rrit rrezikun për të kontraktuar sëmundje. Studimet kanë treguar gjithashtu se njerëzit që bëjnë seks rregullisht jetojnë më gjatë.

Jeni më pak social
Një tjetër shenjë e cila tregon se keni mungesë seksuale është kur papritur mbylleni në vetvete.

Plakeni më shpejt

Kur për një kohë të gjatë mungon seksi, ateherë në fytyrën tuaj do të vini re se janë shtuar disa rrudha më shumë dhe nuk keni më të njëjtën freski si dikur, apo në krahasim me shoqet tuaja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.