Saimir Kodra flet për doktorin e “Fiksit”: Nuk kemi qenë kurrë miq!

Kliko per me shume info

Ndonëse kanë kaluar disa vite tashmë që Saimir Kodra nuk është më në ‘Fiks Fare’ një nga pyetjet që i vjen rëndom çdo shqiptari të bëjë është: “A janë ende miq Saimiri dhe Doktori?”.

Kliko per me shume info

Pikërisht këtë pyetje i bënë edhe Aulona e Fatma teksa Saimir Kodra ishte i ftuari në studio për këtë javë në “Thumb”.

“Shiko, unë dhe Doktori nuk kemi qenë ndonjëherë miq. Mos më keqkuptoni, nuk e kam në kontekstin e punës. Jashtë ekranit kemi pasur jetë shumë të ndryshme. Unë kisha pasione të tjera dhe ai të tjera, prandaj nuk mund të them që jemi miq sot.

Patjetër kur e takoj në rrugë i flas dhe e reskeptoj!” – ka thënë Saimiri duke treguar se bashkë kanë kaluar një kohë shumë të mirë në ‘Fiks Fare’.

Edhe për Gentin të cilin e ka koleg tani në ‘Stop’, Kodra ka treguar se ka një marrëdhënie shumë të mirë dhe e vlerëson shumë Gentin. “Genti është një familjar shumë i mirë dhe ata qe janë familjarë shumë të mirë, janë dhe miq shumë të mirë!” – ka përfunduar Kodra rrëfimin e tij.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.