Sahat për puset? Rama i kthehet keq komentuesit: A je qorr apo shurdh?

Kliko per me shume info

Plani i ri operacional për ujin ka alarmuar edhe ata banorë që e sigurojnë përmes puseve të hapura pranë pronave të tyre dhe jo nga shërbimi i Ujësjellës Kanalizimeve.

Shumë prej qytetarëve shprehen kundër pagesës dhe taksave për puset e hapura privatisht, ndërsa Rama i ka sqaruar një herë e mirë se kjo kategori nuk preket nga aksioni i puseve me sahat.

Kliko per me shume info

Replika e kryeministrit me komentuesin:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.