Rama: Rruga e Arbrit vetëm fillimi, kemi program masiv transformimi për rrugët shqiptare

Kliko per me shume info

Kryeministri Edi Rama deklaroi të dielën se tashmë eshte vetëm një hap larg nisjes së Rrugës së Arbrit, e cila është vetëm fillimi i një projekti masiv për transformimin e rrugëve shqiptare dhe kthimin e tyre në rrugë me standarde evropiane.

“Kemi një program masiv investimesh që ka nisur me rrugën e Arbrit, por do të vazhdojë për t’i kthyer rrugët shqiptare në rrugë evropiane, me siguri e lëvizshmëri të garantuar, me standarde të certifikuara dhe me hijeshi ditën e ndriçim si duhet natën.

Kliko per me shume info

Merreni me mend, 27 vite dhe natën ndriçohet vetëm aksi Rinas-Tiranë, sa shumë kemi ende për të bërë”, tha Kryeminsitri Rama në komunikimin javor me ndjekësit në rrjetet sociale.

Kryeminsitri, nga Dibra ku ka zhvilluar mbledhjen e qeverisë dy ditët e fundit, tha se “do të financojmë edhe një program masiv ndërhyrjesh për ta çuar rilindjen urbane përtej qendrave të qyteteve që janë pothuajse tërësisht të rikonstruktura.”

ERTV Live😊: KOMUNIKIMI I JAVËS

Posted by Edi Rama on Sonntag, 12. November 2017

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.