Publikohen numrat e kontaktit të specialistëve të Prefekturave për Emergjencat Civil

Kliko per me shume info

Ministria e Brendshme, duke iu gjendur pranë qytetarëve lidhur me situatën e reshjeve dhe përmbytjeve në vend, bën publike këta numra kontakti të specialistëve të Emergjencave Civile në Prefektura, për të ndihmuar dhe lehtësuar komunikimin me njerëzit në nevojë:

0694117257

EC Prefektura Berat

Kliko per me shume info

0686462732

EC Prefektura Dibër

0694117308

EC Prefektura Durrës

0694117152

EC Prefektura Elbasan

0694269786

EC Prefektura Fier

0692588411

EC Prefektura Gjirokastër

0694117032

EC Prefektura Kukës

0694117477

EC Prefektura Korçë

0694117081

EC Prefektura Lezhë

0694117433

EC Prefektura Shkodër

0693427471

EC Prefektura Tiranë

0695796339

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.