Prostituta 27 vjeçare rrëfen punën e saj: Jo gjithçka e bëja për para, kisha edhe klientë 80-vjeçar

Kliko per me shume info

Një libër dedikuar prostitutave është publikuar së fundmi nga Andrea Werhun, 27 vjeçarja nga Toronto.

Titulluar “Modern Whore”, që e përkthyer (në mënyrë të moderuar) në shqip do të thotë “Prostituta moderne”, e reja ka bashkëpunuar me regjisoren Nicole Bazuin. Në këtë libër, ajo ka qëllim të hedh tutje disa paragjykime mbi punonjëset e seksit, njohur edhe si ‘eskortë’.

Kliko per me shume info

Andrea rrëfen se përgjatë dy viteve që ka punuar si prostitutë ka shkuar me qindra klientë dhe një pjesë e tyre kanë qenë të moshuar, deri edhe 80-vjeçarë.

Për një orë ajo fitonte 200 deri në 300 dollarë. Por jo gjithçka e bënte për para.

“Nuk kompleksohem dhe as pendohem për atë që kam bërë. E kam shijuar seksin me klientët, sigurisht edhe pagesën”, thotë ajo.
Këshilla e Andreas për të gjitha vajzat që punojnë në këtë industri është që të flasin dhe të tregojnë historitë e tyre. “Kështu shoqëria do t’i pranonte më shumë”, shprehet ajo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.